hu en
Regisztráció | Bejelentkezés | Segítség
 
 

Vegye kézbe a számlafizetést!

 

Hírek|Hírlevél

Amikor a vízóraleolvasó mobilon kopogtat

Szeged, 2010. október 15. – A Szegedi Vízmű Zrt. új szolgáltatása a hazai piacon elsőként már SMS-ben is emlékeztetheti ügyfeleit az aktuális vízmérőállás bejelentésének esedékességére, melyre kattintva a fogyasztók gyorsan, egyszerűen rögtön meg is adhatják a kért adatokat.

Számlafizetés mobilon és interneten a GDF SUEZ-nél

Szeged, 2010. február 4. – Új elektronikus számlafizetési szolgáltatással indul a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. (korábbi nevén Égáz-Dégáz Zrt.), melynek segítégével az ügyfelek számláikat már pár kattintással a mobiltelefonjukon vagy a GDF SUEZ saját web-oldalán is ki tudják egyenlíteni.

mo-bill bevezetés a Főtávnál

Budapest, 2008. október 14. – A Főtáv ügyfelei már a mobiltelefonjuk segítségével is kifizethetik távhő díjaikat bankszámlájukról, melyet a Hedz Kft által biztosított mo-bill® integrált számlafizetési és ügyfélszolgálati megoldása tesz lehetővé.

moBill bevezetés az Égáz-Dégáz-nál

Budapest, 2007 augusztus 28. – Az Égáz-Dégáz ZRt. a Hedz Magyarország Kft. újfajta mobiltelefonos integrált ügyfélszolgálati és számlafizetési megoldása, a moBill bevezetésével indít szeptemberben a mérőállás bejelentési szolgáltatása bővítésére.

Közüzemi számlák fizetése mobil telefonon

München, 2006 október 27. – Új, mobil telefononon történő számlafizetési megoldást jelentett be a Hedz Magyarország Kft. Münchenben, a Systems 2006 IT.Media.Communications nemzetközi szakkiállításon.

Copyright© 2006-2010 Hedz Magyarország Kft.

Minden jog fenntartva.

valid xHTML | valid CSS

Partner

oldalunk

iziShop Logo

Kapcsolat | Impresszum | Általános Szerződési Feltételek | Segítség